05 Aralık 2005
profiterollü pasta
Daha önce yaptığım profiterol tarifini kullanarak Pastacı Burcu'nun sitesindeki profiterollü pastadan yaptım. Profiterol toplarının içi için hazırladığım kremaya file fıstık ekledim ve topları dizerken aralara ve üzerine vişne yerleştirdim. Kelepçeli kalıbı çıkardıktan sonra kenarlarını file fıstıkla süsledim.
Labels:
pastalar,
profiterol,
vişne
11 yorum:
Hatice ellerine sağlık. Çok sevdiğim profiterolü bir de vişneli denemek çok güzel olacak...:)
Merhaba Hatice,
Vişnenin ekşiliğinin tatlıyla uyumuna bayılırım. Hele bu tatlı profiterol olursa enfes bir tat ortaya çıkmıştır.
Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
Cok guzel gorunuyor, ellerine saglik. Visneli mi hmmm harika...
teşekkürler Şeyma, mutlaka dene derim..
merhaba Hayat, vişneyi tatlılarda ben de çok seviyorum, profiterole de yakıştı doğrusu:)
tuhfe çok teşekkürler...
walla sayfan acilipda ilk gördügümde resmi "YUUUHHH BU NE BEEE" dedim, ne yalan söyliyim :) cok güzel görünüyo gercekten, büyük ihtimalle tadina bakamam, mutfak konusunda 0 oldugum icin... ama ellerine saglik
Hatice elleirne saglık, profiterolü pasta harika.. Tadını tahmin etmek zor değil.
Sevgilerimle
Figen
teşekkür ederim under the chuyner... hamur topları pişirilmiş, hazır olarak satılan profiterol var, onlarla denemek istersin belki...
teşekkürler Figen...
eline saglik hatice. fistikla suslemen cok iyi olmus. acayip istedi canim, oyle boyle diyl. :)
Ellerinize saglik, pasta harika gozukuyor.
Sevgiler...
tesekkurler fethiye:)
pitircik tesekkur ederim...
deniztuzu tesekkurler:))
Yorum Gönder