Pages

  • RSS

05 Aralık 2005

profiterollü pasta



Daha önce yaptığım profiterol tarifini kullanarak Pastacı Burcu'nun sitesindeki profiterollü pastadan yaptım. Profiterol toplarının içi için hazırladığım kremaya file fıstık ekledim ve topları dizerken aralara ve üzerine vişne yerleştirdim. Kelepçeli kalıbı çıkardıktan sonra kenarlarını file fıstıkla süsledim.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Hatice ellerine sağlık. Çok sevdiğim profiterolü bir de vişneli denemek çok güzel olacak...:)

Hayat Güzel dedi ki...

Merhaba Hatice,
Vişnenin ekşiliğinin tatlıyla uyumuna bayılırım. Hele bu tatlı profiterol olursa enfes bir tat ortaya çıkmıştır.
Ellerine sağlık.

Sevgilerimle.

Tuhfe dedi ki...

Cok guzel gorunuyor, ellerine saglik. Visneli mi hmmm harika...

Adsız dedi ki...

teşekkürler Şeyma, mutlaka dene derim..

merhaba Hayat, vişneyi tatlılarda ben de çok seviyorum, profiterole de yakıştı doğrusu:)

tuhfe çok teşekkürler...

Adsız dedi ki...

walla sayfan acilipda ilk gördügümde resmi "YUUUHHH BU NE BEEE" dedim, ne yalan söyliyim :) cok güzel görünüyo gercekten, büyük ihtimalle tadina bakamam, mutfak konusunda 0 oldugum icin... ama ellerine saglik

ZeYNeP dedi ki...

Hatice elleirne saglık, profiterolü pasta harika.. Tadını tahmin etmek zor değil.

Sevgilerimle
Figen

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim under the chuyner... hamur topları pişirilmiş, hazır olarak satılan profiterol var, onlarla denemek istersin belki...

teşekkürler Figen...

fethiye dedi ki...

eline saglik hatice. fistikla suslemen cok iyi olmus. acayip istedi canim, oyle boyle diyl. :)

Pitircik dedi ki...

Ellerinize saglik, pasta harika gozukuyor.
Sevgiler...

Hatice dedi ki...

tesekkurler fethiye:)

pitircik tesekkur ederim...

Adsız dedi ki...

deniztuzu tesekkurler:))