Pages

  • RSS

23 Ocak 2008

bir SOBE...



Bu ebeleme sobeleme oyunları sonu olmayan zincirin halkaları gibi, ben de maalesef bloguma yeterince zaman ayıramazken bu oyunlara da pek katılamıyorum.
Bu sefer sevgili Bengisu beni sobelemiş, sorular kısa ve kolay olduğu için, zaman da bulmuşken hemen cevaplara geçeyim:)


Blog yazmaya ilk defa ne zaman başladım?
Aslında bir yemek sitesi açmayı düşünüyordum, henüz hayata geçirmemişken üyesi olduğum yemek grubuna gelen bir maille Sevgili Hatice'nin (portakalağacı) sitesiyle tanıştım. Tarzıyla çok hoşuma gitmişti, bir süre takip ettim, daha sonra bir kaç blog daha açıldı, bu arada ben de ara ara yaptıklarımın resmini çekip, notlar almaya başlamıştım, derken hem denediklerimi paylaşmak hem de kendime bir arşiv oluşturmak için Nisan 2005 te oğlumun doğumgünü menüsü ile blog dünyasına adım attım.

Blog yazılarımın konusunun belli bir çizgide olması için çaba gösteriyor muyum? Yoksa içimden geldiği gibi mi yazıyorum?
evet, çoğunlukla çay saatine yönelik olmak üzere deneyip beğendiğimiz tarifleri paylaşıyorum.

Blog yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyor muyum?
Uykuyu sevmeyen ve sürekli etrafımda dolanan iki oğlum var, onlardan fırsat buldukça güncellemeye çalışıyorum ve bu uzun aralara neden oluyor.

Blog yazmak benim için eğlenceli bir uğraşken şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladı mı?
hayır, ama daha sık güncellemek istiyorum ancak çocuklarla bu mümkün olmuyor, sadece tarifleri yapıp resimlerini çekmek yetmiyor, sakin kafayla içinden en güzellerini seçmek ve yazısını hazırlamak gerekiyor. Sitenin görünümünde eklemek istediğim, değiştirmek istediğim pek çok şey var ama artık ne zamana:)

Blog yazmayı ne kadar sürdüreceğim?
Blogumla fazla ilgilenemekten zaman zaman kapatmayı da düşünsem, gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum.

3 yorum:

ab-ı hayat dedi ki...

Seni biraz daha yakından tanımak güzeldi.Sobeye cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.

sevgiler....

Adsız dedi ki...

Hatice, seni takip etmek çok güzel, sakın blogunu kapatmayı düşünme.
Sevgilerimle.

Hatice dedi ki...

Bengisu ben teşekkür ederim canım, sevgiler...

Pınar'cığım güzel yorumunla verdiğin desteğin için çok teşekkür ederim, zaman ne gösterir bilemem ama elimden geldiğince gücümün yettiğince buralarda olmak istiyorum.sevgilerimle...